1-0 40 min Grimmered
1-1 49 min Nikki
1-2 72 min Ferna ass Leo
1-3 75 min Nikki ass Eric A

Många skadade, sjuka och bortresta men vi hade ett riktigt bra lag på plats mot Grimmered:
Hampus - Mike, Kevin, Wallnér, Jonas Ö - Owen, Kalle, Anders - Eric A, Ferna, Söderman
På bänken: Nikki, Leo, Patrik
Grimmered ligger lågt och vi tillåts rulla i backlinjen men har svårt att komma igenom deras mittfält och försvar. Grimmered kommer i halvfarliga kontringar och har ett par skott utifrån som går utanför. Efter hand kommer vi igenom deras mittfält lite mer. Söderman får ett friläge men missar lite i mottagningen och deras försvarare hinner ikapp och blockerar skottet. Grimmered har ett farligt läge men Hampus räddar säkert. Vi får en hörna som går mot bortre stolpen där Kevin är högst och nicka in bollen framför mål där Anders och Söderman är så när att få igenom skotten men Grimmered täcker i sista stund. Grimmered kommer i en farlig kontring men vi hinner hem och har flera lägen att få bort bollen men den hamnar hos en Grimmeredsspelare som ur dålig vinkel slår in bollen som går över Hampus och in i bortre krysset.
0-1 i paus är inte helt orättvist där Grimmered har fått matchen precis dit de ville. Vi äger boll men har svårt att hota deras försvar och de får kontra och har minst lika många farligheter som vi.
Nikki kommer in istället för Jonas på vänsterkanten. Vi börjar direkt mer bestämt och kommer högre upp och hotar deras försvar direkt. Vi får en frispark ett par meter utanför deras straffområde. Nikki kliver fram och smeker bollen över muren in i bortre krysset. Vi har tagit över spelet totalt och skapar bra chanser. Ferna kommer igenom men målvakten räddar. Söderman och Ferna springer ihop när de har ett friläge och försvararna hinner ikapp. Nikki kommer runt på vänsterkanten och slår in bollen framför mål där Ferna kommer men målvakten räddar. Grimmered har en frispark i mitten på vår planhalva och slår den farligt mot bortre stolpe där flera av deras spelare kommer men Hampus är där och stör. Leo kommer in när Kalle har problem med sin höft. Eric går ner på mittfältet. Efter en hörna från höger hamnar Nikki kvar på högerkanten, han får bollen och lägger den på djupet till Leo som slår in en perfekt boll till Ferna som gör sitt första mål för hösten. Ett par minuter senare för vi en hörna som Nikki slår, han får tillbaka bollen av Eric och skruvar in bollen i bortre krysset. Vi har flera chanser efter detta men får inte in bollen.
Vi vinner med 3-1 efter en tveksam första halvlek men i andra har vi full kontroll och skapar mängder med chanser och borde gjort ett par mål till. Nu väntar "Knyppeln" som vi har haft svårt mot de senaste säsongerna.